Tjänster

Har du bestämt dig för att använda våra produkter finns vi här för att hjälpa dig. Nordic Play strävar inte bara efter att sälja produkter, utan att erbjuda tjänster som går hand i hand med dem genom hela ert projekt. Från rådgivning i början för att hitta de bästa produkterna för just er. Visualisering av ideér och planer. Installation och byggnation. Sist av allt support och garantier som säkerställer att ni blir nöjda med vad ni än har för projekt i åtanke.

Råd att välja den bästa lekplatsutrustningen och det bästa underlagsmaterialet

Om du vill hjälper våra lekplatsrådgivare till att välja de bästa produkterna och materialen så att de passar dina behov. Våra experter hjälper dig att skapa din drömlekplats.

Vi sitter ner tillsammans med dig, lyssnar på dina idéer och går igenom utformningen av din lekplats innan vi presenterar en design som ger liv åt dina idéer. Våra rådgivare rekommenderar de bästa lösningarna och produkterna för din budget.

Gör ett utkast av idén

Efter vårt rådgivningsmöte gör vi en ritning utifrån dina planer, utformar lekplatsen och ger dig tydlig information om våra förslag. Våra lekplatsdesigners ger dig en ingående överblick där du kan se och uppleva din framtida lekplats i full skala och i 3D.

Du får allt presenterat i detalj tillsammans med offerten och all tillhörande information. Våra rådgivare är tillgängliga och hjälper dig att visualisera lekplatsen och svarar på eventuella frågor.

Beställa lekplatsutrustning och underlagsmaterial

Du gör enkelt en lista över det du vill ha och skickar listan till oss här på webbplatsen. Våra säljare tar emot din förfrågan och ger dig ett prisförslag. Efter din bekräftelse skickar vi ordernumret och fakturan till dig.

Installation och byggnation

Våra erfarna installatörer kan hjälpa till med installation och byggnation. Vi har gjort hundratals installationer, så våra installatörer vet hur man arbetar säkert och vänligt i närheten av barn. Vi har åtagit oss att skydda miljön genom att minimera avfallet samt återvinna och återanvända material på plats när det är möjligt. Det är viktigt att barn i tidig ålder lär sig att skydda miljön och får kunskap om hållbar användning av världens resurser, och du kan vara säker på att våra material och processer stöder detta syfte