Fallskyddsgummi

Nordic Play hjälper dig med fallskyddsgummi för en säkrare lekplats. På lekplatsen är säkerhet alltid det allra viktigaste.

Lekredskapen på en lekplats har olika fallhöjd; och fallunderlaget ska anpassas därefter. En allmän lekplats ska ha en fallskyddsyta i enlighet med EU-standarden för lekplatssäkerhet EN1177 och vanligtvis är det 1,5 meter.

Vårt fallskyddsgummi är en väl testad och kvalificerad produkt som erbjuds i en rad olika färger. Vi hjälper dig med vad som krävs för att göra lekplatsen till en trygg och säker plats för barnen.

Gummigranualtsfärger

Standardmaterialet för lekplatser, löparbanor och många fler användningsområden! Den finns i 24 standardfärger och mer än 48 specialfärger. Vid behov kan vi skapa individuella färger för dig! Pigmenten i alla artiklar är valda för maximal ljusäkthet, så att produktsegmentet EPDM Standard 60 Shore A generellt sett är idealiskt för alla typer av utomhusapplikationer.

Återvunnet Granualt

Återvunnet gummigranulat är ofta användas inom sport, rekreation och kommersiella anläggningar. För återvinning av dessa granulat måste materialet passera strängt kvalitets- och miljöpåverkan.

Återvunnet granulat, som används i marknaden, kommer ofta från olika källor – dessa kan därefter distribueras som osorterad (blandad). Varker EPDM-produkterna eller de tekniska produkterna kommer inte normalt från återvunnet använt material. Snarare tillkommer de under nyproduktion, t.ex. som högkvalitativt blandat material.

Behöver du mer information om fallskyddsprodukterna?

Kontakta gärna vår säljsavdelning för mer information om speciella färger, blandad färger, 2D- eller 3D EPDM figurer!

Nordic Play AB Leverantör av Lekplatsutrustning
RAL 3016
Fallskyddgummi för lekplatser hos Nordic Play
RAL 1012
EPDM till skola, offentlig lekplats hos Nordic play
RAL 1013
Många färger av fallskyddsgummi hos Nordic Play
RAL 9004
Nordic Play levererar fallskyddsgummi
RAL 6011
Fallskyddgummi Nordic Play
RAL 5014
Fallskyddsgummi som skyddar lekplatser hos nordic play
RAL 6000
Fallskyddgummi
RAL 5018
EPDM Fallskyddsgummi Nordic Play
RAL 5024
Nordic Play Fallskyddsgummi
RAL 5019
EPDM rubbers Nordic Play
RAL 1015
Fallskyddgummi
RAL 4005
EPDM för lekplatser i skola och förskolor hos Nordic Play
RAL 6017
Fallskyddgummi Nordic Play AB
RAL 5017