Konstgräs

Välkommen till Nordic Plays konstgräs, här visar vi upp vårt högkvalitativa konstgräs för alla ändamål! Oavsett om du vill förbättra din lekplats, skapa fantastiska multiarenor eller förnya dina idrottsfält för fotboll, tennis eller golf, har vi det perfekta syntetiska gräset för dina behov. Dessutom, om du helt enkelt vill förvandla din utomhusmiljö med vacker trädgårdsdesign, är vårt konstgräs ett utmärkt val. Vi skräddarsyr efter just ditt behov, våra experter hjälper dig genom hela projektet! Det spelar ingen roll om du är skola, kommun eller privatperson, vi har gräs som passar alla.

Vad erbjuder vi?

På Nordic play förstår vi vikten av att erbjuda hållbart, realistiskt och säkert konstgräs som efterliknar utseendet och känslan av naturligt gräs samtidigt som det kräver minimalt underhåll. Här är varför våra produkter sticker ut:

  1. Oöverträffad Kvalitet: Vårt konstgräs tillverkas med stor omsorg genom att använda avancerade material och innovativ teknik. Det är designat för att klara av tung trafik, motstå blekning och nedbrytning samt behålla sin frodiga utseende i många år framöver.
  2. Mångsidighet: Oavsett om du skapar en lekfull miljö för barn, designar professionella idrottsanläggningar eller förbättrar estetiken i din trädgård, så är vårt konstgräs tillräckligt mångsidigt för att passa en mängd olika applikationer. Det kan anpassas efter dina specifika krav och installeras på olika typer av terräng och i olika klimat.
  3. Säkerhet i Fokus: Våra kunders säkerhet är av yttersta vikt för oss. Därför är vårt konstgräs designat med funktioner som prioriterar spelarnas och användarnas välbefinnande. Det ger utmärkt stötdämpning, vilket ger en mjuk yta vid fall och minskar risken för skador. Våra produkter uppfyller också de högsta branschstandarderna för brandsäkerhet och avvattningsegenskaper.
  4. Lågt Underhåll: Säg adjö till besväret med att ständigt klippa, vattna och gödsla. Vårt konstgräs kräver minimalt underhåll och sparar tid, pengar och ansträngning. Njut av en prydlig gräsmatta eller idrottsplan året runt utan behovet av omfattande skötsel.
  5. Miljövänligt: Genom att välja konstgräs bidrar du till miljön. Våra produkter är fria från skadliga bekämpningsmedel, minskar vattenförbrukningen och eliminerar behovet av bensindriven trädgårdsutrustning. Du kan ha en grön och hållbar yta samtidigt som du minskar din klimat.

Vi använder oss av Shockpad tekologi för att erbjuda högsta möjliga komfort och säkerhetsgrad. Genom att välja rätt produkt till rätt plats ges ert projekt inte bara funktionallitet, utan även rätt nivå av säkerhet. Som bilden indikerar bestämmer tjocklecken på det underliggande lagret den kritiska fallhöjden (CFH). Shockpad tekologin är certifierad för att uppbehålla standarden för CFH och är testad utefter EN 1177:2018 standarden.